Oua umplute

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 28992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua 
  • o lingurita de mustar 
  • smantana 
  • pate 
  • ulei 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se pun cele 10 oua la fiert

Se face maioneza din galbenusul de la ou, mustar si ulei, la sfarsit se adauga smantana dupa gust

Galbenusul fiert se amesteca cu putina maioneza, pate, sare si piper

Maioneza se intinde pe o farfurie plata

Se umplu ouale cu compozitia de galbenus si se aseaza peste maioneza

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

oana_pisicutza16 1

26.01.2012, 14:47

multumesc

marci49 1

26.05.2014, 22:27

am facut asa ceva acum ceva timp dar nu le-am pus peste maioneza ci peste un sos bechamel ceva mai gros in care am adaugat si smantana cand s-a racit.am presarat deasupra o ploaie de patrunjel si nu vreti sa stiti ce-a iesit.

Rahela Velicu 1

03.01.2022, 17:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu avocado si branza cu mucegai